Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Lena Brehmer - 19 februari 2010 22:53

Nu börjar både jag och tibbarna tröttna på all denna snö!

Idag var jag tvungen att skotta längs insidan av staketet, Fanny var på väg att kliva över för snön bar henne och hon nådde nästan ända upp till kanten av staketet. Men tji, fick hon för jag var snabbt där med skyffeln och skottade bort snön så nu är det tibbesäkrat tills nästa snöfall!


Här har det hänt massor sedan sist, Nilla har varit jättesjuk och legat en dryg vecka på Läckeby djursjukhus. Jag upptäckte att hon börjat blöda runt en tand, blödningen ville inte sluta så vi fick åka iväg akut. Hennes blodvärden var jättedåliga så hon var tvungen att få blod flera gånger. Efter medicinering och blodstoppande så slutade det i alla fall att blöda. Nu har hon varit hemma i två veckor och mår bra, hennes värden är mycket bättre, och vi går på återbesök och kollar upp det. Veterinärerna kan inte riktigt säga vad felet är, eventuellt en autoimmun sjukdom eller något annat. Bara att vänta och se. Huvudsaken är ju att Nilla mår bra.


Dixie mår bra och magen växer! Nu är det bara en dryg vecka kvar tills det är dags! Ska bli så spännande att se vad som gömmer sig i den tjocka magen!


Vår gamla Cajsa fick somna in i onsdags, det är så tomt efter henne här men hon finns med i våra minnen för alltid.

Fast man har flera hundar så är det alltid lika jobbigt när en försvinner för alltid, alla är ju individer och älskade för den de är!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards